Publicat în Personal

Cum să vinzi un video – idei de marketing

Prin 1800 toamna, aveam în casă acele cutii negre în care introduceam o casetă,  cam de mărimea unei cărți, și ne uitam la filme. V-ați prins!  Videouri! Soțul meu era cel pasionat de filme și a reușit sa închirieze toate casetele din oraș atunci,  demult,  când timpul încă era prietenul omului. Când nu a mai avut filme la care să uite,  a închiriat casete cu desene animate,  Tom și Jerry rulz. S-au terminat și desenele animate și a mai rămas de văzut….te miri ce.

Tehnologia se emancipase și am hotărât să vindem videoul și să luăm un cd player (care s-a stricat imediat și nu am apucat să ne bucurăm deloc de el.) RECLAMA

Am dat anunț la ziar și am așteptat. Într-o zi, mă sună soțul, de pe unde era,  și îmi spune că vine un bărbat să vadă videoul,  iar când vine să îi pun o casetă din cele două câte mai erau în casă,  să se convingă că aparatul este ok.

Apare bărbatul,  un ins cam de vârsta noastră,  eu singură acasă,  timidă,  încurcată,  dar toată un zâmbet. Iau o casetă și o introduc în aparat și, brusc,  sângele imi năvălește în obraji, iar inima îmi bate să sară din piept. La televizor,  niște ei jucau „ping-pong” cu tâtoasă și scotea aia niște sunete atât de stridente că aveam impresia că-mi zgârie creierul. Posibilul meu client (de videouri) zâmbește, iar eu sar la aparat să îl opresc,  deși el insistă să las caseta. Zic să o încercăm și pe cealaltă. O încercăm,  pacostea ei de casetă! Și a doua casetă avea același meniu. Ridic din umeri ca și când as fi vrut sa zic: „ce sa-ți fac,  omule, sper doar că nu te rușinezi prea tare”, apoi mă așez,  aparent nepăsătoare, pe marginea unui fotoliu. Mă prefac că totul este cât se poate de normal,  doar sunt în casă la mine și știu ce am. Caseta nu este o surpriză.

Să spun și ce gânduri îmi treceau prin minte? Întâi,  că-l omor pe soțul meu,  apoi că-l omor pe client, asta dacă scap fără să mă violeze. Dacă mă violează,  îl omor după. Decât sa-mi fac atâtea păcate,  nu mai bine mor eu de rușine?

Clientul a cumpărat videoul, iar eu i-am dat un bonus: cele doua casete.

8 gânduri despre „Cum să vinzi un video – idei de marketing

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s