Publicat în Fără categorie

Covoare și tapiserii nonconformiste, lucrate manual 

„Bună, tuturor! Numele meu este Diana și sunt un pasionat al artei și meșteșugului manual. Sunt un artist debutant, absolventă a Facultății de Arte și Design din Timisoara, profil Design Vestimentar, cu continuitate în Master, specializarea Arte Textile.
Sunt o persoană creativă și mereu în explorarea noutăților în domeniul artei și meștesugurilor, iar de curând am descoperit țesutul covoarelor cu pistolul electric. Îmi face plăcere să vă prezint munca mea. Aici veți găsi covorașe pufoase, decorative, pentru orice colțișor din casa dvs., tapițerii decorative, pentru perete și mobilier, și… mai vedem ce mai descoperim în timp.
Toate articolele sunt unicat și odată vândute nu le mai reproduc. Vin mereu cu modele noi iar, dacă aveți deja în minte ceva ce vă place, anunțați-mă și voi crea acest articol unic pentru dvs.
Bucuria este de partea mea!”

THE ART OF CARPETS

Covoarele nu sunt doar o parte a decorului casei. Ele sunt o necesitate, oferă confort și eleganță. În plus, covoarele realizate cu tufting gun (pistolul de făcut smocuri) și înnodate manual oferă spațiului dvs.și un aspect mai vesel sau elegant, în funcție de alegerea pe care o faceți.

The Art of Carpets vă oferă o gama diversă de covorașe și tapiserii  înnodate manual, care sunt absolut moi și confortabile. Aduceți frumusețe în spațiul dvs. alegând covoarele atrăgătoare lucrate de mână, pe care le puteți așeza aproape în fiecare zonă a casei, inclusiv camera de zi, sufragerie, hol, birou și completați aspectul casei cu tapiserii moderne, nonconformiste.

Păstrați-vă picioarele calde chiar și atunci când se schimbă sezonul. Decorează pardoseala casei tale cu cele mai noi covoare proiectate manual, care îmbunătățesc valoarea estetică a spațiului tău, alături de senzație de tihna pe care ți-o oferă. Invită-ți acum oaspeții într-un loc familial și…

Vezi articolul original 122 de cuvinte mai mult

2 gânduri despre „Covoare și tapiserii nonconformiste, lucrate manual 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s