Publicat în De suflet

Un zâmbet mai puțin

Târziu, în noapte, încerc să mă las cuprinsă de lumea viselor. Fulgere continue,8b9560e33c0067a4c04e28ba8daf2b41 tunete, răpăieli zgomotoase de ploaie… Îmi impun să abandonez lumea reală și ușor – ușor mă desprind…  Brusc, văd chipul ei vesel, cu ochi surâzători, ten delicat, frumos care nu trădează cei 37 de ani, buze veșnic zâmbitoare, chip înfrumusețat cu o podoabă de păr lung și ondulat, negru, ușor dezordonat. Eu sunt tristă pentru ea, ea zâmbește melancolic. Îmi gândește în gânduri si tristețea-mi dispare: „Hei, ce faci? Eu sunt bine.” Simt cum veselia ei îmi ajunge direct la inima, mă încurajează și îmi alungă nesiguranța. Este aceeași, cum altfel? Aceeași colegă dragă al cărei glas curajos îmi oferea energie și mă invita cu temeritate înainte, la fiecare examen: „Hai măi, că nu sunt alții mai deștepți decât noi. Și noi putem.”

Ea a demonstra că are forță și că i se cuvine să reușească. A trebuit doar să pășească încrezătoare. Claudia a atins pământul și în jurul ei s-a făcut lumină. Tot ce o înconjura era absorbit de aura ei.
Draga mea Claudia, mi-e dor să-mi așez mâna pe umărul tău și tu să mă cuprinzi de mijloc și să-mi șoptești tainic la ureche: „Suntem bune!”

Ție ți-au plăcut codițele mele de scolarita și ai promis că la următoarea întâlnire le vei lăsa și tu dezordonat pe umeri.  Eu am admirat feminitatea ta și ți-am promis că la a doua reuniune vom fi două sirene care vor reaprinde focul în inimi. Se va împlini! Ne mai întâlnim noi.
Draga mea Claudia, te plângem, noi cei rămași în urma ta. Ne-ai sărăcit luându-ne zâmbetele si exuberanta ta. Mi-ai fost dragă! Ne-ai fost dragă! Imi este dor de tine! Ne este dor de tine!
Odihnește-te în pace, suflet frumos!

It’s the chance of life, get ready, set, fly high.
Above the fear of your mind, go for it.
It’s hit or miss, too late for you to quit.
You gotta show ‘em how bad you really want this, so…

Athena Cage – All Or Nothing

Arhiva 2009

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s