Publicat în Personal

Trezirea, puiule!

Parca sunt un robotel caruia i se descarca bateriile si incepe sa se miste cu incetinitorul, scotand sunete caraghioase. Ma taarahahaaasssccc siii groooh-groooh. Asa se intampla daca te lasi pe tanjeala o vreme prea indelungata. Te obisnuiesti, si nu mai faci fata agitatiei de peste zi. Vacanta am avut si eu ca toti copiii, m-am jucat si eu, prea mult, la fel ca toti ceilalti, pana cand lui tati i s-a parut ca am intrecut masura si m-a certat, asa cum fac toti parintii cu copiii neascultatori.

Ai grija! Daca iti imaginezi ca poti fi copil cand si cat vrei tu, risti ca adultii sa se comporte cu tine pe masura faptelor tale. „Bine tati, m-am trezit! Am fost in vacanta!”

Lasand gluma deoparte, sunt obosita fiindca fac scoala multa alaturi de fetita mea. Imi pare rau de ea ca are un program scolar tare incarcat. Ziua ii este impartita in trei etape grele, trezit-pregatit, scoala,  teme si e foarte obosita. Deja! Chiar nu stiu cum ne vom descurca anul asta cu timpul. Suntem intr-un continuu flux de studiu. Ziua incepe la 8 dimineata si se termina la 9-10 seara, cu cel mult o ora de odihna in acest interval. E prea mult. …si e doar cl. a-IV-a. Si în timpul liber, cum sa nu ma joc!?

Mi-e frig, mi-e somn, sunt obosita. Fac focul si merg la nani, impreuna cu micuta mea. Vise placute, mami!

2 gânduri despre „Trezirea, puiule!

  1. probabil 11… plus 11… cam 22. Poate 23. La vârsta asta nimeni nu ar trebui să se lege de nimic. Pentru că drumul spre maturitate trebuie să fie unul plin de libertate. E un timp pentru toți și un timp pentru toate. Așa că ajut-o doar să învețe să zboare. Să-i fie zborul lin… Atât.

    Apreciat de 1 persoană

  2. 21. Vai, ce frumos gând! „Drumul spre maturitate trebuie să fie unul plin de libertate”. Asta încerc și eu să le învăț pe amândouă. 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s